10 laptops en medisch hygiënische toetsenborden voor kinderafdeling VieCuri ziekenhuis

Venlo - Stichting Michael-Wings heeft een geslaagde opening verricht van het 22e Michael-Wing-Systeem in het VieCuri ziekenhuis in Venlo. De officiële opening vond woensdagmiddag plaats door overhandiging van de eerste laptop door Koen Verweij, ambassadeur van Stichting Michael-Wings, aan Laura Steinmann (8) en Mellanie Peeters (16).

In een sfeervol en druk bezocht auditorium, verwelkomde Arend Vreugdenhil, lid van RvB, alle aanwezigen en nam John Kenniphaas, voorzitter van Michael-Wings, het woord en presenteerde het Michael-Wing-Systeem.

Na de indrukwekkende presentatie werd de officiële opening verricht door overhandiging van de eerste laptop, door Koen Verweij aan Laura Steinmann en Mellanie Peeters. Daarna gingen Laura en Mellanie met hun klasgenoten en vrienden, die allemaal naar het ziekenhuis waren gekomen, op de foto met Wereld- en Olympisch Kampioen Koen Verweij. Ook bracht Koen Verweij een bezoekje aan de kinderen die in bed moesten blijven op de verpleegafdeling.

De patiëntjes maakte daarna gelijk gebruik van de laptops en verstuurde de eerste berichtjes, waarmee het Michael-Wing-Systeem direct zijn toegevoegde waarde in de praktijk bracht. Met de opening van het Michael-Wing Systeem in Venlo zijn er nu 20 ziekenhuizen- en twee zorginstellingen in Nederland voorzien van gratis internet aan bed.

Als laatste werden diverse cadeaus overhandigd waarbij een Michael-Wings canvas aan de kinderafdeling werd overhandigd door Dr. Janneke Schermers en ex-leukemiepatiëntje Owen Laponder, ambassadeurs van Michael-Wings. Daarna was het tijd voor een feestelijke afsluiting onder het genot van een hapje en een drankje. 

 

 

Het laatste Nieuws

Volg ons via

Volg ons op Facebook
Volg ons op Twitter
Volg ons via Rss

Contact informatie

Contact informatie afbeelding

Stichting Michael-Wings
G.H.Hoytinkstraat 67
1827PM Alkmaar
IBAN: NL33ABNA0552495379
Kvk nr. 37128407

Email. info@michael-wings.nl
Tel nr. 06-53183050

Email.
secretariaat@michael-wings.nl

Stichting Michael-Wings is een Anbi

U kunt hier een donatie maken