Feestje in Beatrix kinderziekenhuis

14 laptops en medisch hygiënische toetsenborden voor Beatrix kinderziekenhuis

Groningen - Stichting Michael-Wings heeft een geslaagde opening verricht van het 21e Michael-Wing-Systeem in het Beatrix kinderziekenhuis in Groningen. De officiële opening vond woensdagmiddag plaats door overhandiging van de eerste laptop door Wolter Kroes, ambassadeur van Stichting Michael-Wings, en patiëntje Jinte , aan de verpleegsters van de kinderafdeling M2.

In een sfeervol en druk bezocht Kindertheater, in de patio van het Beatrix kinderziekenhuis, verwelkomde Eduard Verhagen, afdelingshoofd kindergeneeskunde, alle aanwezigen en nam John Kenniphaas, voorzitter van Michael-Wings, het woord en presenteerde het Michael-Wing-Systeem.

Na de indrukwekkende presentatie werd de officiële opening verricht door overhandiging van de eerste laptop,  door Wolter Kroes en patiëntje Jinte in een mandje omhoog te trekken naar de 2e verdieping waar de verpleegsters de laptop in ontvangst namen. Daarna ging Jinte met haar klasgenoten, die allemaal naar het ziekenhuis waren gekomen, op de foto met zanger Wolter Kroes. Ook bracht Wolter Kroes een bezoekje aan de kinderen die in bed moesten blijven op de verpleegafdeling.

De patiëntjes maakte daarna gelijk gebruik van de laptops en verstuurde de eerste berichtjes, waarmee het Michael-Wing-Systeem direct zijn toegevoegde waarde in de praktijk bracht. Met de opening van het Michael-Wing Systeem in Groningen zijn er nu 19 ziekenhuizen- en twee zorginstellingen in Nederland voorzien van gratis internet aan bed.

Als laatste werden diverse cadeaus overhandigd waarbij een Michael-Wings canvas aan Eduard Verhagen werd overhandigd door ex-leukemiepatiëntje en jongste ambassadeur van Michael-Wings. Owen Laponder en ontving John Kenniphaas van het personeel van het Beatrix Kinderziekenhuis een bronzen beeldje wat symbool staat dat kinderen nooit vergeten mogen worden. Tenslotte was het tijd voor een feestelijke afsluiting onder het genot van een hapje en een drankje.

Fotoreportage Danny Laponder van Stichting Michael-Wings 

Het laatste Nieuws

Volg ons via

Volg ons op Facebook
Volg ons op Twitter
Volg ons via Rss

Contact informatie

Contact informatie afbeelding

Stichting Michael-Wings
G.H.Hoytinkstraat 67
1827PM Alkmaar
IBAN: NL33ABNA0552495379
Kvk nr. 37128407

Email. info@michael-wings.nl
Tel nr. 06-53183050

Email.
secretariaat@michael-wings.nl

Stichting Michael-Wings is een Anbi

U kunt hier een donatie maken