4e Michael-Wings Spinningmarathon

Broek op Langedijk - In Fitland XL De Geus werd afgelopen zaterdag de 4e Michael-Wings Spinningmarathon georganiseerd door Michael-Wings Events. In totaal 55 sporters namen deel aan de 4 uur durende spinning met als doel om zoveel mogelijk geld op te halen voor Stichting Michael-Wings.

Stichting Michael-Wings draagt bij aan de realisatie van internet aan bed op de kinderafdelingen van ziekenhuizen en zorgcentra in Nederland. Stichting Michael-Wings biedt haar faciliteiten gratis aan op voorwaarde dat het ziekenhuis geen heffingen toelegt op het gebruik van het internet. Het uitgangspunt van Stichting Michael-Wings betreft dat ieder kind gratis gebruik kan maken van het Michael-Wing Systeem.

Het was weer een geslaagd evenement waarbij iedereen tevreden was over de prima organisatie. Fitland XL De Geus had de spinningzaal en de 40 spinningbikes gratis beschikbaar gesteld en de instructeurs, Sandra, Kristel, Gerbrand en Peter, deden belangeloos mee en begeleidde de 55 sporters tijdens de 4 uur durende slijtageslag.

De opbrengst was fantastisch; de 55 sporters en sponsoren hebben gezamenlijk € 1500,00 bij elkaar gefietst en daar was Michael-Wings Events erg blij mee en trots op de prestaties van alle deelnemers! Sponsor Vodafone kwam nog met extra verrassing door een IPhone 6 beschikbaar te stellen voor één van de deelnemers. Via loting werd uiteindelijk Karin Nieuwland de trotse bezitter van de net op de markt uitgebrachte IPhone 6.

Michel-Wings Events is tevreden over het resultaat en de sponsoring van het 4e Spinning Event en danken C1000 Muiderwaard, KPN, Call2 en Vodafone voor de sponsoring van de 4e Spinningmarathon. Ook Fitland XL De Geus was zeer tevreden en gaf aan dat Michael-Wings Events volgend jaar van harte welkom is om het 5e Spinning Event in Broek op Langedijk te organiseren. De 5e Spinningmarathon zal volgend jaar een speciale editie worden omdat het dan 10 jaar geleden is dat Michael Kenniphaas overleed aan de gevolgen van lymfatische leukemie.

Fotoreportage door Peter Heins. Meer foto’s en bestellen op http://www.oypo.nl/peterheins

 

Het laatste Nieuws

Volg ons via

Volg ons op Facebook
Volg ons op Twitter
Volg ons via Rss

Contact informatie

Contact informatie afbeelding

Stichting Michael-Wings
G.H.Hoytinkstraat 67
1827PM Alkmaar
IBAN: NL33ABNA0552495379
Kvk nr. 37128407

Email. info@michael-wings.nl
Tel nr. 06-53183050

Email.
secretariaat@michael-wings.nl

Stichting Michael-Wings is een Anbi

U kunt hier een donatie maken