Allemaal naar school?

Natuurlijk hoop je dat je de basisschool en middelbaar school goed doorloopt én met een diploma op zak door kan naar het vervolgonderwijs. Helaas is zo’n soepele schooltijd niet altijd mogelijk. Want als je chronische of ernstige ziek bent of  beperkt, dan kan dat flink roet in het eten gooien. Zo kan het gebeuren dat je door ziekte voor langere tijd in een zorginstelling moet verblijven.

Houd ze bij de les!
Hoe blijf je dan toch ‘bij de les’? Nu zijn er vanuit school wel voorzieningen die ervoor moeten zorgen dat jij niet achterop raakt bij de klas. Helaas werken die faciliteiten alleen als je de beschikking hebt over een laptop en internet bij je bed en dat is niet en elk ziekenhuis zo. Stichting Michael-Wings maakt zich hier gelukkig sterk voor, zoals je vast gelezen hebt op deze site.
 
OnderwijsXtra
Maar wist je dat ook jij flink kunt profiteren van de startpagina’s van OnderwijsXtra? Deze uitgebreide startpagina’s bestaan uit websites, links, downloads en uitlegvideo’s voor alle schoolvakken en examenvakken! Handig, wanneer je even geen beroep op iemand kunt doen en het zelf uit moet zoeken! http://www.onderwijsxtra.nl/ de slimme huiswerkhulp!
 
 
 

Het laatste Nieuws

Volg ons via

Volg ons op Facebook
Volg ons op Twitter
Volg ons via Rss

Contact informatie

Contact informatie afbeelding

Stichting Michael-Wings
G.H.Hoytinkstraat 67
1827PM Alkmaar
IBAN: NL33ABNA0552495379
Kvk nr. 37128407

Email. info@michael-wings.nl
Tel nr. 06-53183050

Email.
secretariaat@michael-wings.nl

Stichting Michael-Wings is een Anbi

U kunt hier een donatie maken