Ambities voor 2015

In december startte de realisatie van onze ambitieuze plannen voor 2015 met een bezoek aan drie ziekenhuizen die in aanmerking komen voor het Michael-Wing Systeem. De ziekenhuizen die we bezocht hebben zijn; MC Groep in Lelystad, ziekenhuis St Jansdal in Harderwijk en het Scheper ziekenhuis in Emmen.

Na de kennismaking en presentatie van het Michael-Wing Systeem waren de aanwezigen razend enthousiast. Er werden direct afspraken gemaakt hoe we schenking van het Michael-Wing Systeem in 2015 vorm zouden geven en een voorlopige planning gemaakt.

In het verleden duurde de ondertekening van de overeenkomst wel eens langer dan wij voor ogen hadden, echter dit keer was dat niet het geval! Binnen 3 dagen waren de drie overeenkomsten, getekend en wel, weer in ons bezit en wij 2014 met een trots en positief gevoel konden afsluiten.

Op dit moment, 2015 is nog maar een paar dagen oud, hebben we contact met de ziekenhuizen hoe en wanneer we het Michael-Wing Systeem gaan schenken aan de genoemde ziekenhuizen.

Binnenkort bezoeken we nog eens drie ziekenhuizen en rekenen op hetzelfde enthousiasme als in december. Dit betekent dan dat we in 2015 zes Michael-Wings Systemen gaan schenken aan ziekenhuizen in Nederland. Onze doelstelling voor 2015 is ambitieus maar realisitisch en streven er naar dat eind 2015 het Michael-Wing Systeem aanwezig is in 29 zorginstellingen in Nederland!.

  

Het laatste Nieuws

Volg ons via

Volg ons op Facebook
Volg ons op Twitter
Volg ons via Rss

Contact informatie

Contact informatie afbeelding

Stichting Michael-Wings
G.H.Hoytinkstraat 67
1827PM Alkmaar
IBAN: NL33ABNA0552495379
Kvk nr. 37128407

Email. info@michael-wings.nl
Tel nr. 06-53183050

Email.
secretariaat@michael-wings.nl

Stichting Michael-Wings is een Anbi

U kunt hier een donatie maken