Ambitieuze plannen voor 2013

Amsterdam - Stichting Michael-Wings heeft in een informatiebijeenkomst haar ambities voor 2013 gepresenteerd aan vijf Amsterdamse ziekenhuizen, die op de wachtlijst staan om in aanmerking te komen voor het Michael-Wing Systeem, in het AMC te Amsterdam. Aan de hand van haar presentatie vertelde Claudia Vrasdonk over de toegevoegde waarde van het Michael-Wing Systeem voor de ziekenhuizen en voor de kinderen die op de kinderafdelingen worden verpleegd.

Het Michael-Wing Systeem is de naam van het pakket dat Stichting Michael-Wings de aangesloten ziekenhuizen en zorgcentra aanbiedt. Het systeem bestaat uit draadloos internet (Accespoints en controllers), medisch hygiënische toetsenborden en de laptops zelf.

De aanwezigheid van het Michael-Wing Systeem op de kinderafdelingen in ziekenhuizen- en zorgcentra zorgt er voor dat de kinderen geïnformeerd blijven. Als je jong bent wil je niks liever dan onder leeftijdsgenoten zijn. Sociale contacten zijn belangrijk en daarin speelt communicatie een zeer belangrijke rol. Sociale media spelen in op de behoefte van de jeugd en bieden een nieuw platform voor sociale contacten. De ontwikkelingen op het gebied van technologie gaan razendsnel en het internet, met al haar gebruiksmogelijkheden, maakt op steeds jongere leeftijd deel uit in ons dagelijks leven. Door middel van internet wordt je wereld groter en zijn afstand en tijd zeer gemakkelijk te overbruggen.

 

Stichting Michael-Wings heeft de ambitie om samen met het AMC, Sint Lucas Andreas, Onze Lieve Vrouwen Gasthuis, BovenIJ en Slotervaart Ziekenhuis in 2013 gezamenlijk, op één locatie in Amsterdam, het Michael-Wing Systeem te lanceren. De ambitie zal door middel van een projectmatige aanpak gezamenlijk worden uitgevoerd en vooral de samenwerking met de communicatieafdelingen van de vijf ziekenhuizen zal erg belangrijk zijn om het project te laten slagen.

 

De aanwezige genodigden van de vijf ziekenhuizen reageerden enthousiast en gaan met de eigen achterban in gesprek om hun medewerking te verlenen aan dit ambitieuze project van Stichting Michael-Wings. De deelnemende ziekenhuizen hebben toegezegd binnen 14 dagen kenbaar te maken of zij gaan deelnemen aan het project. De ambities van Stichting Michael-Wings zullen worden samengevat onder naam van, ‘Michael-Wings Project 020’. Zodra we meer informatie hebben over de deelnemende ziekenhuizen laten wij dat zo snel mogelijk weten.

 

 

Het laatste Nieuws

Volg ons via

Volg ons op Facebook
Volg ons op Twitter
Volg ons via Rss

Contact informatie

Contact informatie afbeelding

Stichting Michael-Wings
G.H.Hoytinkstraat 67
1827PM Alkmaar
IBAN: NL33ABNA0552495379
Kvk nr. 37128407

Email. info@michael-wings.nl
Tel nr. 06-53183050

Email.
secretariaat@michael-wings.nl

Stichting Michael-Wings is een Anbi

U kunt hier een donatie maken