Benefiet Zangkoren voor Stichting Michael-Wings

Zondag 8 november is er door samenwerking een gezamenlijk benefiet optreden van Show en Meezingkoor Crescendo uit Oudorp en Smartlappenkoor Simpel-Hollands uit Heerhugowaard. Het goede doel van dit optreden is Stichting Michael-Wings.

Stichting Michael-Wings heeft tot doel zoveel mogelijk kinderen en jongeren, die in zorginstellingen zijn opgenomen, van laptops met gratis gebruik van internet te voorzien. Naamgever Michael Kenniphaas werd voor leukemie behandeld in het VuMC in Amsterdam. Hij kon daar niet via zijn eigen laptop internetten of chatten en miste zo het contact met familie, vrienden en klasgenoten. Michael nam zich voor om in het VuMC een systeem op te zetten die dat wel mogelijk zou maken. In 2005 overleed hij echter, op 18-jarige leeftijd, voordat die wens in vervulling ging. Zijn ouders, vrienden en vrijwilligers richtten vervolgens de stichting op en zorgden er voor dat het systeem er kwam. Inmiddels is het Michael-Wings Systeem beschikbaar in 24 ziekenhuizen en 3 zorginstellingen in Nederland en bedraagt de wachtlijst nog 54 ziekenhuizen.

De twee koren treden zowel apart als gezamenlijk op. Het Show en Meezingkoor Crescendo staat onder leiding van dirigent/toetsenman Frans Landmeier. Het Smartlappenkoor Simpel-Hollands staat onder leiding van Jan van Selm. Vele bekende liederen zullen de revue passeren waarbij het publiek kan meezingen en genieten van een herkenbaar repertoire.

Wellicht heeft u ook altijd al willen zingen? Kom dan zeker langs want in  beide koren is altijd plaats voor nieuwe en enthousiaste koorleden. In de pauze vindt er een loterij plaats waarbij kleine prijsjes te winnen zijn. De opbrengst van het benefiet optreden komt geheel ten goede aan stichting Michael-Wings.

Het benefietoptreden vindt plaats in Partycentrum Meereboer in Oudorp. Aanvang: 14:00 uur. De entree bedraagt € 2,50.

  

 

 

Het laatste Nieuws

Volg ons via

Volg ons op Facebook
Volg ons op Twitter
Volg ons via Rss

Contact informatie

Contact informatie afbeelding

Stichting Michael-Wings
G.H.Hoytinkstraat 67
1827PM Alkmaar
IBAN: NL33ABNA0552495379
Kvk nr. 37128407

Email. info@michael-wings.nl
Tel nr. 06-53183050

Email.
secretariaat@michael-wings.nl

Stichting Michael-Wings is een Anbi

U kunt hier een donatie maken