Doorzetters gezocht voor spinningmarathon Stichting Michael-Wings

Alkmaar - Zaterdag 4 oktober organiseert Michael-Wings Events in samenwerking met Fitland XL De Geus een 4 uur durende spinningmarathon in Broek op Langedijk. Voor dit mega sportieve evenement zijn wij op zoek naar onvermoeibare doorzetters met een flinke dosis uithoudingsvermogen en enthousiasme.

Uw uithoudingsvermogen wordt op de proef gesteld voor Stichting Michael-Wings. Deze stichting zet zich actief in voor de realisatie van internet aan bed op de kinderafdelingen van ziekenhuizen en zorgcentra in NederlandTot op heden zijn er twintig ziekenhuizen en twee zorginstellingen voorzien van het Michael-Wing System, en wachten er nog ruim 48 zorginstellingen op de steun van Stichting Michael-Wings.

Er wordt gespind tussen 14:00 en 18:00 uur in Fitnesscentrum De Geus in Broek op Langedijk. In totaal worden er 40 fietsen verhuurd, die u ook met een groep fietsers kunt reserveren. De huur van één fiets per uur per persoon bedraagt € 15,00. Wilt u de fiets voor 4 uur huren dan betaalt u € 50,00. Tegen gereduceerd tarief kunnen toeschouwers en kinderen gebruik maken van de klimmogelijkheden of het huren van de bowlingbaan. Daarnaast kan de lege maag naar afloop worden gevuld met een drankje en warm buffet. Indien u hier gebruik van wilt maken, kunt u contact opnemen met events@michael-wings.nl

 

 

Het laatste Nieuws

Volg ons via

Volg ons op Facebook
Volg ons op Twitter
Volg ons via Rss

Contact informatie

Contact informatie afbeelding

Stichting Michael-Wings
G.H.Hoytinkstraat 67
1827PM Alkmaar
IBAN: NL33ABNA0552495379
Kvk nr. 37128407

Email. info@michael-wings.nl
Tel nr. 06-53183050

Email.
secretariaat@michael-wings.nl

Stichting Michael-Wings is een Anbi

U kunt hier een donatie maken