Foto’s Meet & Greet met Koen Verweij

Alkmaar – Zondag 25 mei organiseerde Crossfit072 in samenwerking met Michael-Wings Events een kennismaking dag met de nieuwste ontwikkeling op sportgebied en gezondheid Crossfit in de sportschool van Martijn Ploeger aan de Helderseweg in Alkmaar.

Crossfit
Crossfit is constant gevarieerd functionele bewegingen maken op een hoge intensiteit, waaronder gewichtheffen, gymnastische oefeningen en cardio. Het team van Crossfit072 biedt totale fitheid op lichamelijk gebied en voeding.
CrossFit is niet alleen een sport maar ook een "lifestyle". CrossFit onderscheid zich namelijk door een sterk community gevoel. Wij willen daarom een trainingsklimaat creëren waarin ieder lid zich veilig voelt om op zijn eigen manier zijn doelen na te streven doormiddel van goede begeleiding en een stukje gezelligheid. De sport in combinatie met de klant staan dan ook centraal.

Meet & Greet
Na de kennismaking met Crossfit verzorgde Wereldkampioen- en Olympisch kampioen Koen Verweij een demonstratietraining met de aanwezige belangstellenden. Na afloop ging Koen met de aanwezige fans op de foto en deelde hij ook handtekeningen uit.

Het laatste Nieuws

Volg ons via

Volg ons op Facebook
Volg ons op Twitter
Volg ons via Rss

Contact informatie

Contact informatie afbeelding

Stichting Michael-Wings
G.H.Hoytinkstraat 67
1827PM Alkmaar
IBAN: NL33ABNA0552495379
Kvk nr. 37128407

Email. info@michael-wings.nl
Tel nr. 06-53183050

Email.
secretariaat@michael-wings.nl

Stichting Michael-Wings is een Anbi

U kunt hier een donatie maken