Geslaagde Spinningmarathon Fitnessclub D Double A

Hendrik Ido Ambacht - In fitnessclub D Double A aan de Nijverheidsweg in Hendrik Ido Ambacht kwamen afgelopen zaterdag de leden van de fitnessclub bijeen voor de spinningmarathon, georganiseerd door Jeanette van Tiel-Verveer en Brenda Hakkenbrak. De deelnemers werkten zich tussen 09.00 en 12.00 uur flink in het zweet voor Stichting Michael-Wings.

Stichting Michael-Wings draagt bij aan de realisatie van internet aan bed op de kinderafdelingen van ziekenhuizen en zorgcentra in Nederland. Stichting Michael-Wings biedt haar faciliteiten gratis aan op voorwaarde dat het ziekenhuis geen heffingen toelegt op het gebruik van het internet. Het uitgangspunt van Stichting Michael-Wings betreft dat ieder kind gratis gebruik kan maken van het Michael-Wing-Systeem.

De deelnemers hebben EUR 783,00 bijeengefietst. ,,Daar zijn we bijzonder blij mee”, vertelt Wim Smit van Stichting Michael-Wings en deelnemer aan de spinningmarathon. ,, Het is super om door een sportieve prestatie en het initiatief van fitnessclub D Double A dat we zo onze stichting kunnen helpen”.
 

 

Het laatste Nieuws

Volg ons via

Volg ons op Facebook
Volg ons op Twitter
Volg ons via Rss

Contact informatie

Contact informatie afbeelding

Stichting Michael-Wings
G.H.Hoytinkstraat 67
1827PM Alkmaar
IBAN: NL33ABNA0552495379
Kvk nr. 37128407

Email. info@michael-wings.nl
Tel nr. 06-53183050

Email.
secretariaat@michael-wings.nl

Stichting Michael-Wings is een Anbi

U kunt hier een donatie maken