Grachtenconcert KEIK Harlingen ‘De Kers op de Slagroomtaart’ voor Michael-Wings

 

Harlingen  – Na de kunstveiling die al een mooi bedrag had opgeleverd voor Michael-Wings beloofde het Grachtenconcert nog veel meer goeds voor Stichting Michael-Wings. Op weg naar Harlingen brak de grijze een grauwe lucht boven de Afsluitdijk open en brak de zon volop door.

Na de uitreiking van de kunstprijzen door, politiek verslaggever, Frits Wester was het tijd voor bekendmaking van de totale opbrengst van de KEIK Kunstweek voor Stichting Michael-Wings. Diana Monissen, van zorgverzekeraar De Friesland, overhandigde aan voorzitter John Kenniphaas een cheque met het prachtige bedrag van 2000 euro. En daar bleef het niet bij. Zes vrijwilligers van Michael-Wings kregen de gelegenheid om te collecteren bij het aanwezig publiek en de opbrengst van de collecte aan het einde van de avond leverde nog eens een bedrag op van 717,40 euro op zodat er in totaal 2717,40 euro beschikbaar komt voor het Michael-Wings Systeem in het UMCG in Groningen.

Na de officiële handelingen was het tijd voor een muzikaal feestje, met optredens van zanger Gerrit Breteler, zangeres Fardau v.d. Woude, Wiebe van Dijk en Volendam Alive, op het 1e Grachtenconcert.

Mede door het mooie weer, in Harlingen was het echt prachtig weer, heeft de KEIK Kunstweek een prachtig bedrag opgeleverd en hebben we genoten van een heerlijk cultureel festijn. Wij danken dan ook iedereen die de KEIK Kunstweek mogelijk hebben gemaakt en in het bijzonder de donateurs voor het prachtige bedrag. Hieronder een impressie van de uitreiking van de cheque bij het Grachtenconcert.

 

MEER FOTO'S KLIK HIER 

 

Het laatste Nieuws

Volg ons via

Volg ons op Facebook
Volg ons op Twitter
Volg ons via Rss

Contact informatie

Contact informatie afbeelding

Stichting Michael-Wings
G.H.Hoytinkstraat 67
1827PM Alkmaar
IBAN: NL33ABNA0552495379
Kvk nr. 37128407

Email. info@michael-wings.nl
Tel nr. 06-53183050

Email.
secretariaat@michael-wings.nl

Stichting Michael-Wings is een Anbi

U kunt hier een donatie maken