Herdenkingsbijeenkomst Michael-Kenniphaas

Donderdag 16 april staan we stil dat, de grondlegger van het Michael-Wing System, Michael Kenniphaas 10 jaar geleden overleed aan de gevolgen van Acute lymfatische leukemie. Zijn idee, zijn inzet en kracht zetten we met onze ambassadeurs en vrijwilligers voort. Deze dag zullen wij met familie, vrienden en vrijwilligers zijn leven gedenken en stilstaan bij het gemis en verdriet maar vooral eren; zijn leven vieren!

Michael was een vrolijke en positief ingestelde jonge vent. Hij was zeer actief en een mooie toekomst leek hem toe te lachen. Helaas mocht het niet zo zijn. Het verlies doet nog steeds pijn bij zijn familie en zijn vrienden. Maar in gedachte leeft hij bij iedereen voort. Wij blijven hem gedenken en houden zijn ideeën in leven door voor vele kinderen in ziekenhuizen en zorgcentra het Michael-Wing System te realiseren.

Met de feestelijke overdracht van het 25e Michael-Wing systeem dit jaar aan de kinderafdeling van het Zuiderzee ziekenhuis in Lelystad vieren we het 10-jarig bestaan van Stichting Michael-Wings.

Het laatste Nieuws

Volg ons via

Volg ons op Facebook
Volg ons op Twitter
Volg ons via Rss

Contact informatie

Contact informatie afbeelding

Stichting Michael-Wings
G.H.Hoytinkstraat 67
1827PM Alkmaar
IBAN: NL33ABNA0552495379
Kvk nr. 37128407

Email. info@michael-wings.nl
Tel nr. 06-53183050

Email.
secretariaat@michael-wings.nl

Stichting Michael-Wings is een Anbi

U kunt hier een donatie maken