ICT in actie voor Michael-Wings

Den Haag – Het jarige Shared Service Centrum IT in Den Haag vierde de afgelopen week haar 10-jarig bestaan. Eén van de activiteiten die ze ter gelegenheid van dit jubileum organiseerden was een Spinning Event ten bate van Stichting Michael-Wings in het bedrijfsrestaurant op de 17e etage.

SSC-IT is de Haagse dienstverlener voor de ICT-werkplekdiensten van vier ministeries. De organisatie voorziet deze ministeries van de juiste ICT-middelen en verricht de daarbij behorende ondersteunende werkzaamheden.

Perry van der Weyden, directeur SSC-IT, gaf het startschot voor de 95 deelnemers van dit spektakel waarna de instructeurs, Marleen van Gogh en Mike Kranenburg de enthousiaste deelnemers op de proef stelde in het twee uur durende Spinning Event. Naast de medewerkers en leveranciers van SSC-IT fietste ook Wim Smit van Michael-Wings mee.

Na afloop van het perfect georganiseerde Spinning Event werden de deelnemers een warm buffet aangeboden en overhandigde Perry van der Weyden de cheque met het fantastische bedrag van aan EUR 3.707,00 aan Virginia Kenniphaas van Stichting Michael-Wings.

Virginia Kenniphaas bedankte de ICT- organisatie en de deelnemers voor deze prachtige actie en inzet van iedereen en benadrukte nog eens dat internet aan bed voor zieke kinderen zo belangrijk is.

Het laatste Nieuws

Volg ons via

Volg ons op Facebook
Volg ons op Twitter
Volg ons via Rss

Contact informatie

Contact informatie afbeelding

Stichting Michael-Wings
G.H.Hoytinkstraat 67
1827PM Alkmaar
IBAN: NL33ABNA0552495379
Kvk nr. 37128407

Email. info@michael-wings.nl
Tel nr. 06-53183050

Email.
secretariaat@michael-wings.nl

Stichting Michael-Wings is een Anbi

U kunt hier een donatie maken