Internet aan bed voor jongste patiënten VieCuri Medisch Centrum

 

Internet aan bed voor jongste patiënten VieCuri 

Voor kinderen die opgenomen zijn in het ziekenhuis is het vaak lastig om contact te onderhouden met familie, vriendjes en school. Het Michael-Wings systeem maakt internet aan bed mogelijk door laptops met internetverbinding. VieCuri Medisch Centrum krijgt het Michael-Wings systeem met laptops en medisch hygiënische toetsenborden geschonken van de stichting Michael-Wings. Een uitkomst voor de jongste patiënten in VieCuri.

Met de komst van het Michael-Wings systeem hebben VieCuri’s jongste patiënten snel en makkelijk toegang tot internet. Leo Verhagen manager Kindergeneeskunde a.i. is zeer verheugd met de komst van de laptops. “Onze visie is dat de kinderafdeling wordt ingericht rondom het kind. De kinderafdeling moet aansluiten op de ontwikkelingen buiten de muren van het ziekenhuis, zodat de overgang van thuis naar ziekenhuis en weer terug zo klein mogelijk is. Een veilige en vertrouwde plek voor een kind, met volop mogelijkheden voor contact met de buitenwereld. Geweldig dat Stichting Michael-Wings dit voor de kinderen doet.”

Het aantal laptops en het moment van overhandiging worden later bekend. Naar verwachting vindt de feestelijke overhandiging van de laptops plaats in februari 2014.

 

 

Het laatste Nieuws

Volg ons via

Volg ons op Facebook
Volg ons op Twitter
Volg ons via Rss

Contact informatie

Contact informatie afbeelding

Stichting Michael-Wings
G.H.Hoytinkstraat 67
1827PM Alkmaar
IBAN: NL33ABNA0552495379
Kvk nr. 37128407

Email. info@michael-wings.nl
Tel nr. 06-53183050

Email.
secretariaat@michael-wings.nl

Stichting Michael-Wings is een Anbi

U kunt hier een donatie maken