Koninklijke Marine in actie voor Michael-Wings

Den Helder – De bemanningsleden van de onderzeeboot Zr. Ms. Walrus hebben de afgelopen maanden acties gevoerd voor Stichting Michael-Wings. Dinsdagmiddag was het zover en waren we door de Koninklijke Marine uitgenodigd om de cheque in ontvangst te nemen.

Initiatiefnemers voor de acties waren Rob Wirtz en Jordy van de Mheem, bemanningsleden van de Walrus.
Rob Wirtz, Lisa Weterkamp, André van Viersen, en Sjors ter Veen, hadden in januari van dit jaar deelgenomen aan de 43e editie PWN Egmond Halve Marathon in Egmond waarvoor zij zich hebben laten sponsoren door collega’s. Naast deze sportieve actie zijn aan boord van de Walrus de afgelopen maanden diverse ludieke kavels geveild om nog meer geld in te zamelen voor stichting Michael-Wings.

Ambassadeurs Owen Laponder en Koen Verweij namen vanmiddag de cheque, met het schitterende bedrag van € 2304, in ontvangst van Rob Wirtz en Jordy van de Mheen namens de bemanningsleden van Zr. Ms. Walrus. Na ontvangst van de cheque kregen we nog een rondleiding aan boord van de Zr. Ms. Walrus en mochten we een kijkje nemen in de wereld, van deze fantastische bemanning, onder water!

Namens iedereen danken wij de bemanning voor hun inzet en dit schitterende bedrag.

Het laatste Nieuws

Volg ons via

Volg ons op Facebook
Volg ons op Twitter
Volg ons via Rss

Contact informatie

Contact informatie afbeelding

Stichting Michael-Wings
G.H.Hoytinkstraat 67
1827PM Alkmaar
IBAN: NL33ABNA0552495379
Kvk nr. 37128407

Email. info@michael-wings.nl
Tel nr. 06-53183050

Email.
secretariaat@michael-wings.nl

Stichting Michael-Wings is een Anbi

U kunt hier een donatie maken