Kunstevenement KEIK 2015

KEIK is een jaarlijks terugkerend kunstevenement in Harlingen. Tijdens het evenement wordt een podium geboden aan (vooral jonge) kunstenaars, die in verschillende kunstdisciplines hun werk kunnen laten zien.

Door hiermee veel bezoekers te trekken, wil het evenement cultuur in Friesland, en in het bijzonder in Harlingen, promoten en stimuleren. KEIK vindt plaats van 9 tot en met 16 mei, in en om de grote of Hervormde kerk van Harlingen.

Op het programma staan onder meer exposities, optredens, lezingen, een boekpresentatie en een kunstveiling ten behoeve van Stichting Michael Wings. Dit jaar zal Steven de Jong optreden als speciale veilingmeester.

Steven de Jong is een Nederlands televisie- en filmregisseur, filmacteur, filmproducent en scenarioschrijver. Zijn oeuvre als regisseur beslaat zowel jeugdfilms als films voor volwassenen. Hij regisseerde onder andere de films van de Kameleon en De Hel van ’63.

Ook wordt er een kunstprijs en een fotoprijs uitgereikt. Meer informatie over het evenement vindt u op www.keikharlingen.nl

Het laatste Nieuws

Volg ons via

Volg ons op Facebook
Volg ons op Twitter
Volg ons via Rss

Contact informatie

Contact informatie afbeelding

Stichting Michael-Wings
G.H.Hoytinkstraat 67
1827PM Alkmaar
IBAN: NL33ABNA0552495379
Kvk nr. 37128407

Email. info@michael-wings.nl
Tel nr. 06-53183050

Email.
secretariaat@michael-wings.nl

Stichting Michael-Wings is een Anbi

U kunt hier een donatie maken