Meet & Greet met Koen Verweij voor Stichting Michael-Wings

Alkmaar – Crossfit Victrix072 en Michael-Wings Events organiseren op zondag 25 mei een kennismaking dag in de sportschool van Crossfit 072 ten behoeve van Stichting Michael-Wings.

Stichting Michael-Wings
Stichting Michael-Wings draagt bij aan de realisatie van internet aan bed op de kinderafdelingen van ziekenhuizen en zorgcentra in Nederland. Stichting Michael-Wings biedt haar faciliteiten gratis aan op voorwaarde dat het ziekenhuis geen heffingen toelegt op het gebruik van het internet. Het uitgangspunt van Stichting Michael-Wings is dat ieder kind gratis gebruik kan maken van het Michael-Wing-Systeem.

Woensdag 4 juni 2014 zal het 22e Michael-Wing Systeem in gebruik worden genomen door de kinderafdeling van het VieCuri ziekenhuis in Venlo. Tijdens een feestelijke bijeenkomst zal, ambassadeur van Michael-Wings, Koen Verweij de eerste laptop symbolisch overdragen aan één van de patiëntjes. In totaal schenkt stichting Michael-Wings 10 laptops en medisch hygiënische toetsenborden aan de kinderafdeling van het VieCuri ziekenhuis.

Crossfit072
Crossfit is constant gevarieerd functionele bewegingen maken op een hoge intensiteit, waaronder gewichtheffen, gymnastische oefeningen en cardio. Het team van Crossfit072 biedt totale fitheid op lichamelijk gebied en voeding.
CrossFit is niet alleen een sport maar ook een "lifestyle". CrossFit onderscheid zich namelijk door een sterk community gevoel. Wij willen daarom een trainingsklimaat creëren waarin ieder lid zich veilig voelt om op zijn eigen manier zijn doelen na te streven doormiddel van goede begeleiding en een stukje gezelligheid. De sport in combinatie met de klant staan dan ook centraal.

Meet & Greet
De kennismaking dag begint om 13.00 uur en zal eindigen om 16.00uur. Een middag met heel veel leuke activiteiten. Er zijn demonstratietrainingen door Martijn Ploeger en zijn team en Wereldkampioen- en Olympisch kampioen Koen Verweij is ook aanwezig en geeft een demonstratietraining.

Na afloop zal Koen Verweij, die ook ambassadeur van stichting Michael-Wings is, handtekeningen uitdelen en bestaat de mogelijkheid om met Koen Verweij op de foto te gaan tegen een vergoeding vanaf € 2,50. De donaties van deze kennismaking dag komen volledig ten goede aan Stichting Michael-Wings.

Het laatste Nieuws

Volg ons via

Volg ons op Facebook
Volg ons op Twitter
Volg ons via Rss

Contact informatie

Contact informatie afbeelding

Stichting Michael-Wings
G.H.Hoytinkstraat 67
1827PM Alkmaar
IBAN: NL33ABNA0552495379
Kvk nr. 37128407

Email. info@michael-wings.nl
Tel nr. 06-53183050

Email.
secretariaat@michael-wings.nl

Stichting Michael-Wings is een Anbi

U kunt hier een donatie maken