Melissa Janssen nieuwe Ambassadeur van stichting Michael-Wings

 

Met trots stellen wij onze nieuwe ambassadeur voor van stichting Michael-Wings. Het is Melissa Janssen 18 jaar oud uit Eindhoven. Naast ambassadeurs, Wolter Kroes, Koen Verweij, Owen Laponder en David Dam, een mooie dame die het team compleet maakt.

Melissa is de laatste tijd bij het grotere publiek bekender geworden door haar deelname aan The Voice of Holland, waar ze volgens enorm veel mensen en volgers van het programma, waaronder Glennis Grace en Romy Monteiro, onterecht geen finaleplek wist te veroveren. 

Melissa wordt dan ook bestempeld als één van de grootste zangtalenten van Nederland.

Melissa is er enorm trots op dat ze als relatief jong persoon ambassadeur mag worden van een mooie stichting van stichting Michael-Wings. 

Ze kan zich als 18-jarige dan ook helemaal het gemis voorstellen van geen internet tijdens een (langdurig) ziekenhuisopname. Dan wil je toch contact houden met familie, vriendjes en met school tijdens hun verblijf in het kinderziekenhuis.

Ze gaat zich dan ook voor de volle 100% inzetten, om nog meer mensen te overtuigen van het prachtige initiatief van stichting Michael-Wings.

 

Het laatste Nieuws

Volg ons via

Volg ons op Facebook
Volg ons op Twitter
Volg ons via Rss

Contact informatie

Contact informatie afbeelding

Stichting Michael-Wings
G.H.Hoytinkstraat 67
1827PM Alkmaar
IBAN: NL33ABNA0552495379
Kvk nr. 37128407

Email. info@michael-wings.nl
Tel nr. 06-53183050

Email.
secretariaat@michael-wings.nl

Stichting Michael-Wings is een Anbi

U kunt hier een donatie maken