Michael-Wings Belactie Vriendenloterij

Alkmaar – Stichting Michael-Wings en de Vriendenloterij organiseren op dinsdagavond 28 oktober 2014 een belactie voor Stichting Michael-Wings.

Stichting Michael-Wings
Stichting Michael-Wings draagt bij aan de realisatie van internet aan bed op de kinderafdelingen van ziekenhuizen en zorgcentra in Nederland. Stichting Michael-Wings biedt haar faciliteiten gratis aan op voorwaarde dat het ziekenhuis geen heffingen toelegt op het gebruik van het internet. Het uitgangspunt van Stichting Michael-Wings is dat ieder kind gratis gebruik kan maken van het Michael-Wing-Systeem.

Belactie Vriendenloterij
Maar liefst 35 vrijwilligers hebben zich aangemeld voor de belactie die bestaat uit twee keer een uurtje bellen met vrienden, familie en kennissen. Gastheer voor de belactie is Ontmoetingscentrum De Rietschoot in Koedijk. Rond 21:30 uur is dan de eindstand bekend van het aantal nieuw verkochte loten. Onder de bellers is ook Wolter Kroes, ambassadeur van Stichting Michael-Wings, aanwezig die zijn medewerking heeft toegezegd.

De belactie kan al snel veel geld opleveren voor Stichting Micahel-Wings. Als er tijdens de belactie 50 nieuwe loten zijn verkocht levert dat op jaarbasis € 4.350,00 op! De Vriendenloterij beloont de vrijwilligers door ze drie maanden gratis mee te laten spelen in de loterij.


 

Het laatste Nieuws

Volg ons via

Volg ons op Facebook
Volg ons op Twitter
Volg ons via Rss

Contact informatie

Contact informatie afbeelding

Stichting Michael-Wings
G.H.Hoytinkstraat 67
1827PM Alkmaar
IBAN: NL33ABNA0552495379
Kvk nr. 37128407

Email. info@michael-wings.nl
Tel nr. 06-53183050

Email.
secretariaat@michael-wings.nl

Stichting Michael-Wings is een Anbi

U kunt hier een donatie maken