Michael-Wings Veiling ( alle kavels op www.michael-wings.nl/veiling2014)

Michael-Wings Events organiseert zaterdag 31 mei de eerste Michael-Wings veiling. Met deze veiling van leuke artikelen, uitstapjes en collectoritems wil stichting Michael-Wings en de aangesloten ondernemers geld inzamelen voor het realiseren van haar doelstelling, internet aan bed op de Kinderafdelingen van ziekenhuizen en zorgcentra. De veiling zal onder deskundige leiding staan van de zeer ervaren veilingmeester Kees Kroone. De veiling vindt plaats in de kantine van voetbalvereniging Kolping Boys. Vanaf 19:00 uur kan men zich inschrijven en ter plekke de kavels bekijken.

De veiling start om 20:00 uur.

Alle kavels zijn te zien op de website van stichting Michael-Wings,  (www.michael-wings.nl/veiling2014zodat u een overzicht heeft welke fantastische kavels we hebben.

De kavels variëren van een gezichtsbehandeling tot een vakantie in Frankrijk en Portugal, een gesigneerd voetbalshirt van AZ en Sc Heerenveen. Ook is er een kavel met één van de meest fel begeerde collectoritems ter wereld: een gesigneerd voetbalshirt van Lionel Messi!
Wereld- en Olympisch kampioen Koen Verweij, tevens ambassadeur van stichting Michael-Wings, is ook aanwezig op de veiling en zal zelf een kavel voor de veiling inbrengen en veilen aan de hoogste bieder!
De totale opbrengst komt volledig ten goede aan stichting Michael-Wings.

De geveilde kavels dienen dezelfde avond betaald te worden. Dat kan contant of via pinautomaat.

Stichting Michael-Wings
Stichting Michael-Wings zet zich actief in voor de realisatie van internet aan bed op de kinderafdelingen van ziekenhuizen en zorgcentra in Nederland. Tot op heden zijn er 19 ziekenhuizen en twee zorginstellingen voorzien van het Michael-Wing System en wachten er nog ruim 48 zorginstellingen op de steun van Stichting Michael-Wings.

Woensdag 4 juni 2014 zal het 22e Michael-Wing Systeem in gebruik worden genomen door de kinderafdeling van het VieCuri ziekenhuis in Venlo. Tijdens een feestelijke bijeenkomst zal, ambassadeur van Michael-Wings, Koen Verweij, de eerste laptop symbolisch overdragen aan één van de patiëntjes. In totaal schenkt stichting Michael-Wings 10 laptops en medisch hygiënische toetsenborden aan de kinderafdeling van het VieCuri ziekenhuis.

Bent u geïnteresseerd en gaat uw hart sneller kloppen voor dit Goede Doel? Samen maken we er een onvergetelijke avond van en steunen Stichting Michael-Wings zodat meer revalidatiecentra en ziekenhuizen kunnen profiteren van de voordelen van het Michael-Wing-Systeem.

Het laatste Nieuws

Volg ons via

Volg ons op Facebook
Volg ons op Twitter
Volg ons via Rss

Contact informatie

Contact informatie afbeelding

Stichting Michael-Wings
G.H.Hoytinkstraat 67
1827PM Alkmaar
IBAN: NL33ABNA0552495379
Kvk nr. 37128407

Email. info@michael-wings.nl
Tel nr. 06-53183050

Email.
secretariaat@michael-wings.nl

Stichting Michael-Wings is een Anbi

U kunt hier een donatie maken