Rabo Spotlight een onvergetelijke muzikale show

Hoeveel muzikaal talent onze regio herbergt? Verrassend veel! Rabobank Alkmaar e.o. geeft met Rabo Spotlight een podium aan onze toppers in wording. Zij schitteren op donderdagavond 29 november in een spetterende muzikale finaleshow in Theater Cool in Heerhugowaard.

Rabobank Alkmaar e.o. bewijst opnieuw ‘een poort tot groei’ te zijn, nu op muzikaal gebied . De voorrondes van Rabo Spotlight zijn achter de rug; de crème de la crème van het regionale talent laat het beste van zichzelf zien op de planken van Cool. Het is het hoogtepunt in deze talentenjacht die de bank organiseert samen met de bekende pianist en begeleider Cor Bakker & friends.

Het goede doel
U kunt deze bijzondere show bijwonen. Tegelijkertijd steunt u daarbij een goed doel uit de regio. Welk goed doel? Dat kunt u zelf beslissen. We hebben er vijf voor u geselecteerd, te weten: Michael Wings, Sportservice Noord-Holland/Aangepast Sporten Noord-Kennemerland, Egelopvang Dikke Prik, Grote Kerk Schermerhorn en Zorgboerderij Hoeve Engelenburgh.

Dubbel genieten
Uw entreegeld van € 5,- (per ticket) gaat geheel naar het goede doel van uw keuze. En Rabobank Alkmaar e.o. verdubbelt het totaalbedrag. Een voorstelling bijwonen van begaafde muzikanten, zangers en dansers onder begeleiding van Cor Bakker én een maatschappelijke bijdrage leveren; het is dubbel genieten bij Rabo Spotlight. Zo’n finale wilt u niet missen.

Voorkeur

Als u de muzikale show bezoekt kunt u voorkeur geven welk goed doel uw steun heeft. Stichting Michael-Wings rekent op uw steun waardoor wij in staat worden gesteld onze doelstelling te verwezenlijken in het Beatrix Kinderziekenhuis van het UMCG in Groningen.

Meer informatie op de website van Rabo Spotlight: http://www.rabospotlight.nl/

De finaleshow is geweest

Tijdens de finaleshow van Rabo Spotlight mochten de bezoekers hun voorkeur uitspreken voor 5 genomineerde goede doelen waaronder Stichting Michael-Wings. En dat we veel stemmen kregen bleek uit de prachtige cheque die ik in ontvangst mocht nemen. Namens Rabobank Alkmaar overhandigde Annabel Sinke de cheque en bedanken wij alle stemmers en Rabobank Alkmaar voor jullie steun! Mede door dit schitterende bedrag is het Michael-Wing System in het Beatrix Kinderziekenhuis in het UMCG in Groningen weer een stapje dichterbij!

 

  

Het laatste Nieuws

Volg ons via

Volg ons op Facebook
Volg ons op Twitter
Volg ons via Rss

Contact informatie

Contact informatie afbeelding

Stichting Michael-Wings
G.H.Hoytinkstraat 67
1827PM Alkmaar
IBAN: NL33ABNA0552495379
Kvk nr. 37128407

Email. info@michael-wings.nl
Tel nr. 06-53183050

Email.
secretariaat@michael-wings.nl

Stichting Michael-Wings is een Anbi

U kunt hier een donatie maken