Schenking laptops aan Beatrix Kinderziekenhuis door Stichting Michael-Wings

Groningen , januari 2014

Op woensdagmiddag 5 februari reikt Stichting Michael-Wings tijdens een feestelijk programma 14 laptops- en medisch hygiënische toetsenborden uit aan een verpleegafdeling van het Beatrix Kinderziekenhuis in het UMCG in Groningen. Stichting Michael-Wings zet zich al jaren in om kinderafdelingen in ziekenhuizen en zorgcentra te voorzien van internet aan bed middels het Michael-Wings-System. Met deze laptops kunnen kinderen contact houden met hun familie, vriendjes en met school tijdens hun verblijf in het kinderziekenhuis.
 
Tijdens deze middag zal middels een symbolische overhandiging door Wolter Kroes en een patientje de verpleegafdeling worden voorzien van de laptops- en medisch hygiënische toetsenborden. Wolter Kroes is al jaren ambassadeur van Stichting Michael-Wings en zal nadien ook een bezoekje brengen aan de patiënten op de kinderafdelingen.  Naast Wolter Kroes zijn ook ambassadeurs Dr. Janneke Schermers, voormalig volksgezondheidspecialist van de CDA Tweede Kamerfractie en Owen Laponder, ex-leukemie patiëntje, aanwezig. Er zal een feestelijke afsluiting zijn van het officiële programma met muziek, een hapje en een drankje. Voor de aanwezige kinderen zijn er poffertjes en een draaicarrousel.
 
Meer informatie over Stichting Michael-Wings kunt u vinden op www.michael-wings.nl. Meer informatie over het Beatrix Kinderziekenhuis kunt u vinden op www.umcg.nl of www.vriendenbeatrixkinderziekenhuis.nl
 
 

Het laatste Nieuws

Volg ons via

Volg ons op Facebook
Volg ons op Twitter
Volg ons via Rss

Contact informatie

Contact informatie afbeelding

Stichting Michael-Wings
G.H.Hoytinkstraat 67
1827PM Alkmaar
IBAN: NL33ABNA0552495379
Kvk nr. 37128407

Email. info@michael-wings.nl
Tel nr. 06-53183050

Email.
secretariaat@michael-wings.nl

Stichting Michael-Wings is een Anbi

U kunt hier een donatie maken