Singer-Songwriter David Dam onze nieuwe ambassadeur

Wij zijn bijzonder trots dat David Dam ons team is komen versterken als nieuwe ambassadeur, naast Dr. Janneke Schermers, Wolter Kroes, Koen Verweij en Owen Laponder.

David is al vanaf jongs af aan een goede vriend van de familie Kenniphaas en heeft Michael ook gekend. Vanaf het begin was David al een voorstander van het initiatief van Michael om laptops met internet te verzorgen voor ernstig zieke kinderen. Hij heeft zelf ook ervaren hoe het is om iemand die dichtbij staat te verliezen. Nu hij door de Voice of Holland bij een groot publiek bekender is geworden, wil hij graag Ambassadeur zijn van Stichting Michael Wings om nog meer mensen ervan te overtuigen dit doel te steunen.

David Dam is bekend van deelname aan de Voice of Holland, die al op jonge leeftijd begon met piano spelen en zingen. De afgelopen jaren heeft hij ook het bespelen van (bass) gitaar en drums geleerd en is hij in juni 2014 afgestudeerd aan het conservatorium.  

 

Als Electronic Singer-Songwriter maakt hij een mix van soul, indie-r&b en hip hop en heeft een mysterieuze en meeslepende sound. Ondanks dat hij volwassen en bedreven over weet te komen, is zijn speelsheid aanstekelijk en weet hij zijn muziek krachtig over te brengen.

 

 

 

Het laatste Nieuws

Volg ons via

Volg ons op Facebook
Volg ons op Twitter
Volg ons via Rss

Contact informatie

Contact informatie afbeelding

Stichting Michael-Wings
G.H.Hoytinkstraat 67
1827PM Alkmaar
IBAN: NL33ABNA0552495379
Kvk nr. 37128407

Email. info@michael-wings.nl
Tel nr. 06-53183050

Email.
secretariaat@michael-wings.nl

Stichting Michael-Wings is een Anbi

U kunt hier een donatie maken