SPIE laat medewerkers geld uitdelen

SPIE Nederland heeft haar succes dit jaar op een bijzondere manier gedeeld. In plaats van een goed doel te sponsoren heeft de directie haar medewerkers aangespoord om een persoonlijk goed doel aan te dragen. In totaal werd € 10.000 verdeeld onder aanmeldingen uit vier verschillende regio’s. Gisteren kwamen de SPIE-medewerkers van de vestigingen in Schiedam, Zoetermeer en Sliedrecht bijeen om de winnende goede doelen de cheques overhandigen.

SPIE heeft Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen hoog in het vaandel staan. Ze vindt het dan ook belangrijk om, waar mogelijk, een bijdrage te leveren aan maatschappelijke doelen.
 
Gisteren waren het Stichting Michael-Wings en Stichting Ambulance Wens die in het zonnetje gezet werden door Divisie Directeur SPIE-Industry Eugène de Roodt. Stichting Michael-Wings houdt zieke kinderen online in contact met school, familie en vrienden. Stichting Ambulance Wens laat de laatste wens van terminale patiënten in vervulling gaan. De SPIE-medewerkers zien de stichtingen met veel bewondering van dichtbij in actie en waren dan ook trots om een mooi bedrag te mogen overhandigen.
 
Wilt u weten welke goede doelen SPIE op deze manier heeft kunnen sponsoren, kijk dan op www.spie-nl.com/kerst
 
Over SPIE Nederland
SPIE Nederland (onderdeel van de SPIE -groep) heeft meer dan 2600 werknemers. De 21 vestigingen genereren samen een bruto-omzet van 416 miljoen euro. SPIE Nederland werkt met zijn divisies SPIE-ICS, SPIE-Infra, SPIE-Building Systems, SPIE-Controlec Engineering en SPIE-Industry voor zowel de private sector als de publieke sector. Het bedrijf biedt alle disciplines die te maken hebben met ontwerp, bouw en onderhoud van netwerksystemen, energie-installaties, bruggen, sluizen, dammen, industriële installaties en gebouwinstallaties. Ook het geven van advies over onderhoud en bouw van softwaresystemen voor ondersteuning van inspectie en onderhoud van installaties en netwerken behoort tot onze kernactiviteiten. SPIE Nederland hoort bij de top-5 van leveranciers van technische services in Nederland.
 
Over de SPIE-groep
Als onafhankelijk Europees leider in diensten op het gebied van energie en communicatie begeleidt SPIE zijn klanten in private- en overheidssectoren bij het ontwerp, de realisatie, de exploitatie en het onderhoud van meer energiezuinige en milieuvriendelijke installaties.
Met zijn bijna 500 vestigingen in 34 landen en 37.000 medewerkers heeft SPIE in 2013 een productie van €5,1 miljard gerealiseerd (op pro forma basis incl. acquisities 2013), die verdeeld is over zijn vier strategische divisies ‘Energie’, ‘e-fficient buildings’, ‘Smart city’ en ‘Industry services’, en heeft het een EBITA van €315 miljoen gerealiseerd.
 

Het laatste Nieuws

Volg ons via

Volg ons op Facebook
Volg ons op Twitter
Volg ons via Rss

Contact informatie

Contact informatie afbeelding

Stichting Michael-Wings
G.H.Hoytinkstraat 67
1827PM Alkmaar
IBAN: NL33ABNA0552495379
Kvk nr. 37128407

Email. info@michael-wings.nl
Tel nr. 06-53183050

Email.
secretariaat@michael-wings.nl

Stichting Michael-Wings is een Anbi

U kunt hier een donatie maken