St Jansdal en Stichting Michael Wings slaan de vleugels in één

Dubbelop feest!
Op woensdagmiddag 11 maart vieren kinderen feest in ziekenhuis St Jansdal te Harderwijk! In het bijzijn van meerdere ambassadeurs van Stichting Michael-Wings, overhandigd de ambassadeur van de dag en tevens de nieuwe ambassadeur van Stichting Michael-Wings, David Dam,  één van de halve finalisten van The Voice of Holland 2014, op een ludieke manier een laptop aan patiëntje Mike de Boer. Hiermee overhandigt hij symbolisch het Michael-Wing Systeem aan de Kinderafdeling van het St Jansdal. Dit gebeurt in het bijzijn van kinderen die vaak in het ziekenhuis moeten zijn en hun ruim honderd aanwezige klasgenootjes. De kinder- en tienerafdeling krijgt uiteindelijk zeven laptops met hygiënische toetsenborden cadeau van de Stichting. De overhandig van de laptop zal om 13:15 uur plaatsvinden in de Dagerait-Zaal op de 1e etage.

Derde smiley!
Daarna mag de kraamafdeling een zogenaamde bronzen smiley in ontvangst nemen van Stichting Kind & Ziekenhuis. Dit is de derde smiley voor ons ziekenhuis, een keurmerk voor kindvriendelijke zorg en voorzieningen! Het St Jansdal probeert met kinderen extra rekening te houden om angst, stress en pijn zoveel mogelijk te voorkomen. Dit keurmerk krijgen we op 11 maart ook uitgereikt. Dubbelop feest dus! Vanwege de capaciteit van de zaal (en ieders veiligheid) heeft het feest een besloten karakter. De toegang is alleen voor uitgenodigde kinderen.

Sarah en Julia
Na het officiële gedeelte kan het feest losbarsten met een optreden van Sarah & Julia! Zij hebben Nederland vertegenwoordigd op het Junior Songfestival in 2013. Dit deden zij met het nummer Live Life. Momenteel staan ze met twee nummers in de Kids Top 20:  met Gold en met hun allernieuwste single Ik ben Ik, Jij bent Jij.

Het St Jansdal is erg dankbaar voor de gift van Stichting Michael-Wings. Het betekent dat kinderen die in het ziekenhuis liggen makkelijker contact kunnen houden met leeftijdsgenootjes, familie en school. Stichting Michael-Wings heeft als doel om internet aan bed mogelijk te maken op alle kinderafdelingen van ziekenhuizen en zorgcentra in Nederland. 

 

Het laatste Nieuws

Volg ons via

Volg ons op Facebook
Volg ons op Twitter
Volg ons via Rss

Contact informatie

Contact informatie afbeelding

Stichting Michael-Wings
G.H.Hoytinkstraat 67
1827PM Alkmaar
IBAN: NL33ABNA0552495379
Kvk nr. 37128407

Email. info@michael-wings.nl
Tel nr. 06-53183050

Email.
secretariaat@michael-wings.nl

Stichting Michael-Wings is een Anbi

U kunt hier een donatie maken