Stem op Michael-Wings voor de NRC Charity Awards

 

Rotterdam, 21 juni 2012
 
Succesvolle NRC Charity Awards wederom van start
Deelname staat dit jaar open voor ruim 5000 goede doelen
 
Na het succes van vorig jaar gaat vandaag de tweede editie van de NRC Charity Awards van start. Nieuw dit jaar is dat deelname open staat voor alle goede doelen die staan ingeschreven bij Kennisbank Filantropie. Zij kunnen meedoen door vóór 6 juli a.s. hun beste advertentie in te sturen naar NRC Media. Er zijn twee prijzen te winnen: een vakjuryprijs en een publieksprijs. Beide prijzen vertegenwoordigen een waarde van maximaal € 300.000,-.
 
De publieksprijs zal worden uitgereikt aan het goede doel dat volgens het grote publiek de mooiste, de meest duidelijke of meest indrukwekkende advertentie ingestuurd heeft. Iedereen die via de website nrccharityawards.nl een stem uitbrengt, maakt bovendien kans op een nieuwe iPad inclusief een digitaal abonnement op NRC Handelsblad of nrc.next. Stemmen kan van 10 juli tot en met 14 september 2012.
 
De vakjuryprijs wordt na twee ronden toegekend. In de eerste ronde selecteert een NRC-jury uit alle inzendingen 24 uitingen. Deze worden allemaal gepubliceerd in doordeweekse edities van NRC Handelsblad, in de periode van 14 augustus tot en met 14 september 2012. Een vakjury beoordeelt vervolgens in de tweede ronde de advertenties op vormgeving, het gebruik van beeld, de kracht van de boodschap en de impact.
 
De winnaars van zowel de vakjuryprijs als de publieksprijs worden op 21 september 2012 bekend gemaakt; een week later vindt de uitreiking plaats. 
 

Ook Stichting Michael-Wings doet hieraan mee.

 

 
Volg deze link: KLIK HIER en stem op de advertentie van Michael-Wings en bezorg ons zo de publieksprijs.

 

Het laatste Nieuws

Volg ons via

Volg ons op Facebook
Volg ons op Twitter
Volg ons via Rss

Contact informatie

Contact informatie afbeelding

Stichting Michael-Wings
G.H.Hoytinkstraat 67
1827PM Alkmaar
IBAN: NL33ABNA0552495379
Kvk nr. 37128407

Email. info@michael-wings.nl
Tel nr. 06-53183050

Email.
secretariaat@michael-wings.nl

Stichting Michael-Wings is een Anbi

U kunt hier een donatie maken