Stichting Michael-Wings ziet lichtpuntjes voor 2014

Alkmaar - Tijdens de derde Nieuwjaarsreceptie voor vrijwilligers en sponsoren blikte het bestuur van Michael-Wings vooruit naar 2014 en presenteerde voorzitter John Kenniphaas de jaarcijfers van het afgelopen jaar in eetcafé Spoorzoeker in Alkmaar.

Ten opzichte van 2012 daalden in 2013 de inkomsten van de sponsoring en donaties met 50 procent wat een gevolg is van de economische crisis waar iedereen last van heeft. De eigen acties georganiseerd door Michael-Wings Events in samenwerking met bedrijven en scholen stegen daarentegen met ruim 40 procent. De verwachting is dat deze trend zich in 2014 zal voortzetten. Vooral de eigen acties die Michael-Wings Events voor dit jaar op de planning heeft staan, waaronder de Michael-Wings Veiling in mei 2014, de KEIK Kunstweek in Harlingen en de voortzetting van de samenwerking met een aantal trouwe sponsoren vormen de lichtpuntjes voor komend jaar. Tijdens de receptie was er nog een extra lichtpuntje en werd het bestuur verrast met een prachtige donatie, uitgereikt door president Hiddo Wessels, van Lionsclub Akersloot-Uitgeest.

Doelstelling voor 2014

De doelstelling voor 2014 is om minimaal vijf zorginstellingen in Nederland te voorzien van het Michael-Wing-System. Het Beatrix Kinderziekenhuis in Groningen is woensdag 5 februari as. het eerste ziekenhuis wat zal worden voorzien van 14 laptops en medisch hygiënische toetsenborden. Later dit jaar zijn het VieCuri ziekenhuis in Venlo en revalidatiecentrum Friesland in Beetsterzwaag aan de beurt. Naast deze drie zorginstellingen zijn er gesprekken gaande met zorginstellingen in Den Haag en Amsterdam.

Vrijwilligers in het zonnetje

Vele vrijwilligers van Stichting Michael-Wings werden tijdens de nieuwjaarsreceptie in het zonnetje gezet en werden verrast met een oorkonde voor hun betrokkenheid en enthousiaste inzet. Dit jaar werd ook voor de derde keer de Michael-Wings Award uitgereikt. Ambassadrice Dr. Janneke Schermers kreeg de award voor haar deskundigheid, inzet en betrokkenheid sinds 2008. Claudia Vrasdonk ontving de award, uit handen van de vriendengroep van Michael Kenniphaas, voor haar betrokkenheid en inzet vanaf de oprichting van Stichting Michael-Wings. Robin Klein Schiphorst kreeg de award, uit handen van Virginia Kenniphaas, voor zijn inzet vanaf de oprichting van de stichting en zijn bijdrage als webmaster en ontwerper van de huisstijl voor Stichting Michael-Wings.

Meer foto’s

Wilt u één of meer foto’s bestellen ga dan naar de volgende website: http://www.peterheinspictures.tk/

De opbrengst van de verkoop van de foto’s komt geheel ten goede aan Stichting Michael-Wings. 

Het laatste Nieuws

Volg ons via

Volg ons op Facebook
Volg ons op Twitter
Volg ons via Rss

Contact informatie

Contact informatie afbeelding

Stichting Michael-Wings
G.H.Hoytinkstraat 67
1827PM Alkmaar
IBAN: NL33ABNA0552495379
Kvk nr. 37128407

Email. info@michael-wings.nl
Tel nr. 06-53183050

Email.
secretariaat@michael-wings.nl

Stichting Michael-Wings is een Anbi

U kunt hier een donatie maken