Toch Michael-Wing-Systeem in ziekenhuis De Sionsberg

Dokkum/Alkmaar – Nu de fusie is afgerond van ziekenhuis Nij Smellinghe met ziekenhuis De Sionsberg in Dokkum is afgelopen week gesproken over een nieuwe datum voor de officiële overhandiging van het Michael-Wing-Systeem in ziekenhuis De Sionsberg. Na de overgang van de afdeling verloskunde naar het Nij Smellinghe ziekenhuis in Drachten is in Dokkum een afdeling Short Stay & Kindergeneeskunde geopend.

De medische staf is trots op de nieuwe afdeling Short Stay & Kindergeneeskunde. Martijn Möllers, voorzitter medische staf: “Na een periode van zorgen rond de afdeling verloskunde breken er voor De Sionsberg nieuwe tijden aan. De tomeloze inzet van alle medewerkers in De Sionsberg zien we als de vruchtbare grond, waarop nieuwe initiatieven tot bloei kunnen komen. De afdeling Short Stay & Kindergeneeskunde is één van die initiatieven.”

Binnen dit nieuwe initiatief sluit het Michael-Wing Systeem naadloos aan en kunnen de jeugdige patiënten binnenkort gebruik maken van de laptops. De feestelijke opening van het 20e Michael-Wing Systeem zal plaatsvinden in april 2013.


 

Het laatste Nieuws

Volg ons via

Volg ons op Facebook
Volg ons op Twitter
Volg ons via Rss

Contact informatie

Contact informatie afbeelding

Stichting Michael-Wings
G.H.Hoytinkstraat 67
1827PM Alkmaar
IBAN: NL33ABNA0552495379
Kvk nr. 37128407

Email. info@michael-wings.nl
Tel nr. 06-53183050

Email.
secretariaat@michael-wings.nl

Stichting Michael-Wings is een Anbi

U kunt hier een donatie maken