Treant Zorggroep blij met nieuwe laptops van Michael-Wings

Vanmiddag, vrijdag 9 oktober, heeft FC Groningen-directeur Hans Nijland op feestelijke wijze het 26e en 27e Michael-Wings systeem in gebruik genomen in ziekenhuislocaties Refaja in Stadskanaal en Scheper in Emmen, beide locaties van Treant Zorggroep. Dit deed hij samen met de 7-jarige Carlijn Tobben uit Musselkanaal die regelmatig voor behandeling in Refaja moet zijn.

Met de laptops van de Stichting Michael-Wings kunnen kinderen die zijn opgenomen in ziekenhuislocaties Refaja en het Scheper makkelijk contact onderhouden met ouders, school, vrienden en familie. Voorafgaand aan de overhandiging vrijdag namen de klasgenoten van Carlijn uit groep 4 van de Sint Antoniusschool in Musselkanaal een kijkje op de kinderafdeling in Refaja en konden ze meedoen aan diverse activiteiten. Als afsluiting werden er ballonnen opgelaten.

Stichting Michael-Wings heeft tot doel zoveel mogelijk kinderen en jongeren die in zorginstellingen zijn opgenomen, van laptops met gratis gebruik van internet te voorzien. De kinderafdelingen van Treant Zorggroep in Stadskanaal en Emmen zijn de 26e en 27e zorginstelling die door de stichting van laptops met internet worden voorzien. Het 26e en 27e Michael-Wings systeem bestaat uit elf laptops, medisch hygiënische toetsenborden en een internetverbinding.

Foto: Bianca Verhoef fotografie

Het laatste Nieuws

Volg ons via

Volg ons op Facebook
Volg ons op Twitter
Volg ons via Rss

Contact informatie

Contact informatie afbeelding

Stichting Michael-Wings
G.H.Hoytinkstraat 67
1827PM Alkmaar
IBAN: NL33ABNA0552495379
Kvk nr. 37128407

Email. info@michael-wings.nl
Tel nr. 06-53183050

Email.
secretariaat@michael-wings.nl

Stichting Michael-Wings is een Anbi

U kunt hier een donatie maken