Veilingmeester Piet Paulusma bezorgd Michael-Wings een mooi bedrag

Harlingen  – Actrice Meriyem Manders en acteur Rense Westra opende zaterdagmiddag de KEIK Kunstweek in Harlingen. Doedelzakspeler Mac Banshee uit Schotland, lopend vanuit de stad richting Grote Kerk, werd direct gevolgd door een schitterende oldtimer met daarin Meriyem Manders en Rense Westra.

 

Na het welkomstwoord door Theo Kalksma en Cees van Tent Beeking, was het eerste onderdeel van de KEIK Kunstweek 2012, de kunstexpositie officieel geopend. Stichting KEIK organiseerde deze middag ook een kunstveiling voor Stichting Michael-Wings waarbij Nederlands bekendste weerman, Piet Paulusma, als veilingmeester was aangetrokken. Na de bezichtiging van de vele kunstwerken was het tijd om een aantal kunstwerken te gaan veilen en deed Piet Paulusma zijn uiterste best om een zo hoog mogelijk bedrag voor de kunstwerken te krijgen.

 

Na een aarzelende start kwamen de Harlingers goed op gang en wilde sommige bieders niet voor elkaar onder doen, wat ten goede kwam aan de bedragen voor de kunstwerken. Volgende week zal een afvaardiging van Stichting Michael-Wings ook aanwezig zijn op het grachtenconcert waar onder andere Volendam Alive de Friezen zal verrassen met spetterend optreden. Stichting Michael-Wings zal dan ook de cheque in ontvangst nemen met de opbrengst van de KEIK Kunstweek 2012. De kunstveiling was een mooie start en leverde het prachtige bedrag op van 875 euro. Hieronder een impressie van de opening van de KEIK Kunstweek en van de kunstveiling met veilingmeester Piet Paulusma.

 

 

 

Meer foto's zijn HIER TE VINDEN !

Het laatste Nieuws

Volg ons via

Volg ons op Facebook
Volg ons op Twitter
Volg ons via Rss

Contact informatie

Contact informatie afbeelding

Stichting Michael-Wings
G.H.Hoytinkstraat 67
1827PM Alkmaar
IBAN: NL33ABNA0552495379
Kvk nr. 37128407

Email. info@michael-wings.nl
Tel nr. 06-53183050

Email.
secretariaat@michael-wings.nl

Stichting Michael-Wings is een Anbi

U kunt hier een donatie maken