Wat hebben Stichting Michael-Wings, AZ en FC Utrecht met elkaar te maken

Nou ik zal het u vertellen.

Zondag 14 april was de voetbalwedstrijd tussen AZ – FC Utrecht in het AFAS stadion te Alkmaar. Zo als u misschien wel gelezen heeft in de nieuwsbrief  van Stichting Michael-Wings  konden relaties, gasten, partners en vrienden zich inschrijven om deze wedstrijd bij te wonen.

Stichting Michael-Wings had de beschikking over 24 plaatsen in de George Kessler Lounge en business Seats in het AFAS stadion. Wim Smit en Harm Draisma (vrijwilligers van Michael-Wings Events) traden deze middag op als gastheer om de 24 gasten te ontvangen. Gasten die allemaal een speciale band hebben met Stichting Michael-Wings. Of het nu vrienden, sponsors of partners zijn dat maakte allemaal niets uit. De middag stond in het teken van gezelligheid, sportiviteit en met elkaar genieten van de wedstrijd. Onder de 24 gasten was ook de jongste ambassadeur van Stichting Michael-Wings, Owen Laponder aanwezig.

Na de ontvangst en een heerlijk drankje werd er een heerlijke drie gangen lunch geserveerd in de George Kessler Lounge. Na dat we heerlijk hadden gegeten was het tijd voor de wedstrijd, dus op naar de business seats. De eerste paar minuten van de wedstrijd ging de wedstrijd aardig gelijk op, tot dat er twee rode kaarten volgden voor FC Utrecht en de doelpunten FC Utrecht om de oren vlogen. AZ stond er dus goed voor om deze wedstrijd te winnen en ging rusten met een 4-0 voorsprong. In de rust stond er voor ons weer een heerlijk drankje en hapje klaar en in de tweede helft maakte AZ nog twee doelpunten en won deze wedstrijd uiteindelijk met ruime cijfers, 6-0.

Na het laatste fluitsignaal van de scheidsrechter was het tijd voor een borrel en een heerlijk bittergarnituur in de George Kessler Lounge. Ook was er de gelegenheid om nog even met elkaar na te praten over de wedstrijd en natuurlijk over Stichting Michael-Wings. Wij hebben een heerlijke middag gehad in het AZ Stadion en bedanken AZ en Stichting Michael-Wings dat we te gast mochten zijn en hebben genoten van een heerlijke middag.