Wolter Kroes voor Michael-Wings in actie als veilingmeester

Harlingen – Het Harlinger kunstevenement KEIK vindt dit jaar plaats van zaterdag 17 mei tot en met zaterdag 24 mei in de Grote Kerk in Harlingen. In de kerk exposeren kunstenaars uit Harlingen en ver daar buiten.

De organisatie is al enige tijd druk bezig en heeft al een voorlopig programma opgesteld. Op zaterdag 17 mei is om 14:00 uur de spectaculaire opening bij de Grote Kerk. Daarna is iedereen welkom de expositie te bekijken onder het genot van een kopje koffie. Het Harlinger koor Solid, winnaar van de Applausprijs 2013, en muziekschool Ritmyk zorgen voor een muzikale bijdrage.

Op zondag 18 mei is er vanaf 14:00 uur een creatieve middag voor de jeugd, met workshops schilderen. In de muziektent van de gemeente reden bandjes op, waaronder David and the Dutchmen. Rond de tent waarin de workshops worden gegeven, kunnen bezoekers genieten van een hapje en een drankje.

Op de slotdag zaterdag 24 mei is er vanaf 14:00 uur de uitreiking van de Kunstprijs en de Applausprijs, voor de muziek, door Frits Wester. Daarnaast is er een kunstveiling met veilingmeester Wolter Kroes. Wolter Kroes is ambassadeur voor de Stichting Michael-Wings en de opbrengst is voor Stichting Michael-Wings.

Verder is de expositie in de kerk de gehele week geopend van 14:00 tot 17:30 uur. Een aantal dagen is er ook een avondprogramma. Op donderdagavond zal dichter Wilco Berga een poëzieavond verzorgen met muziek.

Vlnr: Frits Wester, Marissa Alta, Andre de Wit en Hans Wiegel

 

 

Het laatste Nieuws

Volg ons via

Volg ons op Facebook
Volg ons op Twitter
Volg ons via Rss

Contact informatie

Contact informatie afbeelding

Stichting Michael-Wings
G.H.Hoytinkstraat 67
1827PM Alkmaar
IBAN: NL33ABNA0552495379
Kvk nr. 37128407

Email. info@michael-wings.nl
Tel nr. 06-53183050

Email.
secretariaat@michael-wings.nl

Stichting Michael-Wings is een Anbi

U kunt hier een donatie maken