Volg Michael-Wings

  Volg ons op Facebook  Volg ons op Twitter  Volg ons via Rss

Zet je in voor Michael-Wings

Ambassadeurs van Stichting Michael-Wings

 

Wolter Kroes, zanger & ambassadeur van Stichting Michael-Wings sinds 31 oktober 2009. Hij vindt dat alle kinderen in het ziekenhuis moeten kunnen beschikken over internet aan bed met het Michael-Wing-System.

Mijn muzikale leven is één groot feest, waarin ik een liefdevol contact heb met mijn publiek.
Ik kan het me daarom moeilijk voorstellen, dat er in de Nederlandse ziekenhuizen kinderen liggen, die voor hun enige contacten afhankelijk zijn van het bezoek dat zij krijgen.
Voor die kinderen wil ik me volledig inzetten, om als ambassadeur van Stichting Michael-Wings ervoor te zorgen dat zij, met gratis internet aan bed, weer met de buitenwereld in contact kunnen komen.

 

Koen Verweij Schaatser en ambassadeur van Stichting Michael-Wings sinds 27 februari 2011. Koen vind stichting Michael-Wings een doelgericht doel. Wil heeel graag helpen om de stichting verder uit te dragen en hoopt sponsors zover te krijgen dat zij stichting Michael-Wings blijvend ondersteunen.

Koen is momenteel de talent in de alround schaatswereld. Het afgelopen seizoen heeft hij op prachtige wijze laten zien dat wat hij in zijn mars heeft.  Met Michael-Wings kijgt Koen nog meer vleugels! Koen; Steun Michael-Wings het is belangrijk dat kinderen in hun moeilijke tijden in het ziekenhuis kunnen blijven internetten. Een Leven zonder internet is anno 2011 ondenkbaar.  Dankzij Michael-Wings blijft de wereld in het ziekenhuis voor zieke kinderen open!  Daarom help net als mijn collega ambassadeurs dr Janneke Schermers en Wolter Kroes en de vele vrienden van stichting Michael-wings mee!

 

Met veel genoegen stellen wij u voor aan Owen Laponder. De vijfjarige Owen is een ex-leukemie (ALL) en tracheacanule patientje en is sinds 9 maart 2012 de jongste ambassadeur bij Stichting Michael - Wings. Owen zal proberen zich zelf zoveel mogelijk in te zetten in de breedste zin van het woord voor Michael - Wings om zo veel mogelijk zieke jeugdpatiëntjes internet aan bed te kunnen gaan geven. Owen zal hierbij natuurlijk geheel ondersteund worden door zijn ouders Brigitte en Danny.

Owen heeft vanaf 26 juni 2009 tot 26 juni 2011 gestreden tegen Leukemie en overwonnen. Hij heeft hier bij een zeer zeldzame bijwerking opgelopen en moest hiervoor een Tracheacanule, dit is een buisje in de luchtweg om te kunnen ademen, krijgen. Sinds 3 december 2011 ademt hij weer geheel zelfstandig. Door de ziekte en de bijwerkingen heeft Owen vaak in het ziekenhuis, AMC en het Flevo -ziekenhuis gelegen.Op 27 april 2011 mocht Owen als patientje van het Flevo- ziekenhuis het 11de Michael- Wing-Systeem in ontvangst nemen. Dit was onze eerste kennismaking met Stichting Michael - Wings en we hebben het nog vaak over deze mooie en bijzondere dag.Owen is gelukkig helemaal beter, geen Leukemie en geen Tracheacanule meer. Wat hij nu graag wil doen is samen met zijn ouders Stichting Michael - Wings helpen op welke manier dan ook. Wij weten hoe belangrijk internet aan bed is voor zieke kinderen. En willen u dat ook laten weten.
Brigitte Clijnk en Danny Laponder

 

 

Het laatste Nieuws

Volg ons via

Volg ons op Facebook
Volg ons op Twitter
Volg ons via Rss

Contact informatie

Contact informatie afbeelding

Stichting Michael-Wings
G.H.Hoytinkstraat 67
1827PM Alkmaar
IBAN: NL33ABNA0552495379
Kvk nr. 37128407

Email. info@michael-wings.nl
Tel nr. 06-53183050

Email.
secretariaat@michael-wings.nl

Stichting Michael-Wings is een Anbi

U kunt hier een donatie maken