Volg Michael-Wings

  Volg ons op Facebook  Volg ons op Twitter  Volg ons via Rss

Zet je in voor Michael-Wings

Wat doen we?

Het doel van Stichting Michael‐Wings is het (mede)ondersteunen en financieren van (draadloze) internet faciliteiten op kinderafdelingen in ziekenhuizen en zorgcentra, om zo het gedachtegoed van Michael Kenniphaas levend te houden.

Het Michael-Wing-System is de naam van het internetsysteem dat Stichting Michael-Wings aanbiedt aan de kinderafdelingen van ziekenhuizen en zorgcentra. De internetaansluiting wordt voorzien van laptops en medisch hygiënische toetsenborden zodat de ziekenhuizen die zich hebben aangemeld bij Stichting Michael Wings direct gebruik kunnen maken van deze faciliteit.

De ziekenhuizen die zich hebben aangesloten bij Stichting Michael-Wings bevinden zich verspreid over heel Nederland. Stichting Michael-Wings creëert de mogelijkheid dat deze ziekenhuizen hun kinderafdelingen en patiëntjes kunnen voorzien van internet aan bed. 

Visie

Door middel van het ondersteunen en financieren van internetfaciliteiten in ziekenhuizen en zorgcentra wenst Stichting Michael Wings zoveel mogelijk ziekenhuizen in Nederland en omgeving te kunnen voorzien van het Michael-Wing-System. De visie draagt bij aan het creëren van een zo prettig mogelijk verblijf in het ziekenhuis waarbij het internet bijdraagt als vorm van afleiding.

Missie

Stichting Michael-Wings helpt bij de voorziening en het verbreden van internet aan bed op de kinderafdelingen van ziekenhuizen en zorgcentra binnen Nederland. Het uitgangspunt hierin betreft dat ieder kind vrij gebruik kan maken van het internet aan bed ongeacht de duur van het ziekenhuis bezoek en de middelen waar de ouders of verzorgers van het kind over beschikken.

 

Het laatste Nieuws

Volg ons via

Volg ons op Facebook
Volg ons op Twitter
Volg ons via Rss

Contact informatie

Contact informatie afbeelding

Stichting Michael-Wings
G.H.Hoytinkstraat 67
1827PM Alkmaar
IBAN: NL33ABNA0552495379
Kvk nr. 37128407

Email. info@michael-wings.nl
Tel nr. 06-53183050

Email.
secretariaat@michael-wings.nl

Stichting Michael-Wings is een Anbi

U kunt hier een donatie maken