Computeren en internet

Kan jij je eigenlijk nog herinneren wanneer je voor het eerst een werkstuk maakte op de computer? De eerste keer dat ik de computer gebruikte was tijdens een computerles op school van juf Linda. Juf leerde ons hoe we op de computer konden schrijven en hoe we in de pauze spelletjes konden spelen. Ik vond de computer gelijk heel erg leuk!

Wat ik tijdens de eerste computerles van juf Linda nog niet wist, is dat je met de computer op het internet kan. Het internet is een soort tweede wereld waar je informatie kunt opzoeken, je eigen website kunt maken, kunt chatten met vriendjes en vriendinnetjes, spelletjes kunt spelen..je kunt het eigenlijk zo gek niet bedenken!

Nu ik een paar jaar ouder ben weet ik precies hoe ik de computer en het internet kan gebruiken. Ik mag elke dag een half uurtje op de computer thuis. Ik gebruik de computer dan vooral voor het internet, ik vind het erg leuk om contact te hebben met klasgenoten via MSN, zo kunnen we ook na school praten over plannen voor de vakantie en moeilijk huiswerk.

Als ik Tom niet kon opzoeken in het ziekenhuis praatten we vaak via MSN. We praatten dan vooral over de dingen die ik op school had gedaan en wat de stand was van het voetballen in de pauzes! Ik heb Tom heel erg gemist toen hij in het ziekenhuis lag maar het was heel erg fijn dat we door het internet vaak met elkaar konden kletsen!

Het laatste Nieuws

Volg ons via

Volg ons op Facebook
Volg ons op Twitter
Volg ons via Rss

Contact informatie

Contact informatie afbeelding

Stichting Michael-Wings
G.H.Hoytinkstraat 67
1827PM Alkmaar
IBAN: NL33ABNA0552495379
Kvk nr. 37128407

Email. info@michael-wings.nl
Tel nr. 06-53183050

Email.
secretariaat@michael-wings.nl

Stichting Michael-Wings is een Anbi

U kunt hier een donatie maken