Wie was Michael?

Michael werd geboren op 27 februari 1987. Het was een jongen als vele andere, een jongen zoals jullie en jullie vriendjes. Michael wilde al vanaf zijn vierde jaar F 16 piloot worden. Hij zat op voetbal, scouting en maakte vooral heel veel plezier. Michael had heel veel vrienden en daarnaast had hij ook nog zijn tweelingbroers Patrick en Danny.

Toen Michael net geslaagd was voor zijn school ( de middelbare school), was hij 17 jaar. Hij was van plan zijn hele zomer te vullen met leuke dingen. Helaas kreeg Michael hier de kans niet voor, hij werd heel erg ziek. Zijn ziekte wordt Leukemie genoemd. Je hebt ondertussen vast al kunnen lezen wat dat is.

Door Michael’s ziekte moest hij vaak naar het ziekenhuis. Hij kreeg veel chemokuren. De artsen, Michael, zijn ouders, broers en vele vrienden dachten dat hij beter zou worden. Tussen alle ziekenhuisbezoeken in ging Michael wel naar school, hij maakte veel gebruik van de computer om zijn huiswerk te maken. Het was alleen heel jammer voor Michael en velen anderen op de kinderafdeling dat er geen internet was in het ziekenhuis. Michael kon hierdoor niet MSN’en, Hyven en mailen, maar hij miste boven alles het contact met zijn vrienden.

Door het grote gemis van het internet kreeg Michael een idee. Hij bedacht dat hij na zijn ziekte een systeem zou kunnen opzetten zodat de kinderen op de kinderafdeling van het VU ziekenhuis in Amsterdam konden internetten, op de afdeling en ook in bed met een laptop.

Helaas heeft Michael zelf zijn plannen niet kunnen uitvoeren. Michael was heel erg ziek, niet gewoon ziek. Hij heeft heel hard moeten vechten om het te kunnen winnen van de Leukemie en na een hele lange strijd van 11 maanden, heeft de Leukemie van Michael gewonnen.Michael werd 18 jaar.

Heel veel kinderen kunnen genezen van Leukemie, daarom moeten we met zijn allen heel positief blijven. Stichting Michael Wings wil graag helpen om ervoor te zorgen dat Michael’s wens uitkomt, zodat wij met zijn allen een klein beetje kunnen helpen bij het bieden van afleiding. 

 

 

 

 

Het laatste Nieuws

Volg ons via

Volg ons op Facebook
Volg ons op Twitter
Volg ons via Rss

Contact informatie

Contact informatie afbeelding

Stichting Michael-Wings
G.H.Hoytinkstraat 67
1827PM Alkmaar
IBAN: NL33ABNA0552495379
Kvk nr. 37128407

Email. info@michael-wings.nl
Tel nr. 06-53183050

Email.
secretariaat@michael-wings.nl

Stichting Michael-Wings is een Anbi

U kunt hier een donatie maken